Fujitsu AMD Radeon HD 7350 milyen videókártya?
Figyelt kérdés
Nem kellene nagy játékokhoz. Life is strange, walking dead, oulast, esetleg a 2013-as tomb raider lowon.
Intel Core2 Duo E8400 @ 3.00GHz
4GB. 5 ezer ft-ért veném a videókártyát, de eddig nem nagyon hallottam róla. Szerintetek megvegyem, elég lenne ezekhez a játékokhoz?
2017. febr. 27. 11:06
1/6 nemma válasza:
Hát, én nem venném. Talán lowon 3-4 éves játékokat elvisz.
De inkább várj egy kicsit és addigra talán megduplázhatod a keretedet.
2/6 anonim válasza:
Dobj ra meg egy otost,es vegyel egy HD5770-et.eg es fold a kulonbseg,tobbszor olyan eros mint a 7350.
3/6 P.O.C. válasza:
Azért nem hallottál róla, mert nem is volt kereskedni forgalomba. Csak az OEM -eknél lehetett beszerezni (HP, Dell, Lenovo, stb.)
Kb arra jó, hogy színes képet adjon, nem többre.
Egy használt HD4850 is jobb választás nála abban az árban, pedig több generációval régebbi.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. +5ezer ft-os ráfizetéssel találtam egy HD6670-et, szerintem ez megfelelő lesz.
2017. febr. 27. 20:40
5/6 anonim válasza:
5770 jelentosen erosebb a 6670-hez kepest is.en ennel lejjebb nem adnam(van 6770 is,ha olyat talalsz az lenne a legjobb)
6/6 anonim válasza:
Helló, nekem olyan kérdésem lenne, hogy fujistu d3011-a1 es alaplapomra miért nem megy fel a 64 bites rendszer, a procim egy intel core q8300 ami támogatja a 64 bitet és az alaplap 16gb ramig bővíthető , de nem megy fel rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!