Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsolt állapotban egy...

Bekapcsolt állapotban egy okostelefon mikrofonja mennyit/meddig rögzít?

Figyelt kérdés
Samsung galaxy young. 100% feltöltött akku indításkor. 2GB memoriakártyára. Érdekelne a töltő nélküli és a töltővel felvehető idő és adatmennyiség is.

2017. febr. 26. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
10 óra.
2017. febr. 26. 12:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez töltött és töltő nélküli állapotra vonatkozik?
2017. febr. 26. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:

#1 nettó marhaságokat ír, mint mindig. Nem értem, az ilyeneket miért nem bannolják, csak rontja az amúgy sem túl magas színvonalat.

A kérdésre a válasz: ennyiből nem mondható meg pontosan. Nyilván van egy "hivatalos" üzemideje az akkunak, de az, hogy meddig bírja, rengeteg mindentől függ. Függ az akkumulátor állapotától, a környezeti hőmérséklettől, az oprendszer verziójától, valamint a párhuzamosan futtatott alkalmazásoktól.

Az, hogy a 2 GB memóriakártyára mennyi fér rá, az pedig a hangfájl jellemzőitől (formátum, bitráta, stb) függ. De MP3 formátumban 2 gigabájtba azért tetemes mennyiségű hanganyag fér el.

A legegyszerűbb, ha kipróbálod. Töltsd fel maximumra a telót, és rögzíts 15 percig valamit. Majd nézd meg, hogy mekkora lett a keletkezett hangfájl, és mennyit merült az aksi. Egy egyszerű aránypárral kiszámolhatod, hogy akkor nagyjából mennyi ideig fogja bírni. A mérettel szintúgy. Megnézed, hogy mekkora lett a fájl, elosztod a 2 gigát annyival, és megkapod, hogy hányszor negyed óra fér rá. Töltő nélkül a két idő közül a kevesebbet kell számításba venni (nyilván, hiába van még hely, ha lemerül a teló), töltővel pedig csak az utóbbit.

2017. febr. 27. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Én az ilyen buta kérdésekre csakis butaságot szoktam válaszolni. Gondolod hogy nem tudtam ? csak mondtam egy telefonszámot.

Ezzel szemben te hetet havat összehordasz, aminek a lényege tulajdonképpen 3 szóban összegezhető lett volna: Nem lehet tudni.

Még hogy bann. Ne nevettess ! A szó jelentését sem tudod, fogadjunk. :)

2017. febr. 27. 12:30
 5/6 A kérdező kommentje:
4. Tudatlan vagy pannóniás, de legalább akkor ne szólnál hozzá. Kipróbáltam: Kereken 8 óra.
2017. márc. 1. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

Értem. Szóval te először kérdezel, és csak aztán próbálkozol. Az értelmes emberek nagy része fordítva csinálja. Amikor már mindent kipróbált, és kifogyott az ötletekből, na akkor fordul ide.

Nyugodj meg kedves kérdező: majd felső tagozatban ezt is megtanítják pár év múlva.

2017. márc. 1. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!