Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van olyan Bluetooth adatátvite...

Van olyan Bluetooth adatátvitel PC és teló között, mint teló és teló között?

Figyelt kérdés

Egy gyors guglizás után olyanokat találtam hogy ha bluetooth adaptert teszek gépre inkább fülhallgatókat, hangfalakat meg ilyeneket köt össze, de nekem adatátvitelre kéne.

Egy ilyet néztem ki magamnak: TRUST fekete Bluetooth 4.0 adapter (18187)

2017. febr. 5. 23:11
 1/4 KecskeShajt újra! ***** válasza:
Igen, van adatátvitel, típustól függően vannak eltérések, de újabb telefonoknál már szinte mindent küldhetsz oda-vissza.
2017. febr. 6. 00:23
 2/4 coopper ***** válasza:

Szia.

Inkább wifi-s adatátvitel mint blootooth-os, mindkét fajta okostelóra (Android, Windows) található a megfelelő áruházban ilyen jelegű app pl. :

Androidra : [link]

Windows phonera : [link]

Az Androidos az FTP szervert "készit" a telefonból (tehát FTP kliensel (pl Total commander) lehet a telóhoz kapcsolódni), és úgy lehet fájlokat le/feltölteni a telóról.

Mig a windows phones az egy sima böngészőn keresztül kezeli a le/feltöltéseket.

Az egyetlen kritérium, hogy ugyanarra a helyi hálózatra legyen a telefon kapcsolódva, mint a PC amelyikről/amelyikre fájlokat szeretné le/feltölteni.

Sok sikert.

üdv.

2017. febr. 6. 07:17
 3/4 lali51 ***** válasza:
😜
2017. febr. 6. 07:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne, évek óta nativan támogatja az összes operációs rendszer a Bluetooth-os fájlátvitelt.
2017. febr. 6. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!