Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Rosszat rendeltem vagy mi...

Rosszat rendeltem vagy mi baja lehet a pendrive-omnak?

Figyelt kérdés

Rendeltem ebayrol 2tb-s pendrive-ot. Raraktam par dolgot tokeletes volt, tok megorultem, hogy hu ez vegre jo. 5gb-ot foglaltak a dolgok.

Elinditottam ra egy film masolast es mikor a mappaba voltam meg ott volt a fajl masolaskor, miutan kileptem es ugy vissza akkor mar nem volt ott.

Megprobaltam ugyanezt sorozattal. Ami nem gb-s nagysagu.

Azt lejatsza es at is masolja.

Most mi lehet a problema?

2017. febr. 22. 19:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Az, hogy fillérbaszó voltál.
2017. febr. 22. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:

Bármekkorat veszel 8 gigasat küldenek.

H2testw a program neve ezzel bizonyítod és a pénzed vissza. Ha gyanús az ár akkor 4-6ot rendelek hamis lesz mind, dispute,vissza a pénzem és van ingyen 8 gigás driveom, vagy SD kartyam :)

2017. febr. 22. 19:31
 3/14 P.O.C. ***** válasza:
100%

2 TB -os pen drive? Az már gyanús. Ezt már csak tetőzi, hogy eBay -es cucc. Ott egy rahedli kamu terméket árulnak.

Főleg azok szaladnak bele, aki elhiszik, hogy x terméket amit minden eladó duplájáért árul, ő megveszi a feléért.

[link]

2017. febr. 22. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Nincs ekkora pendrive, vagy ha igen, akkor az több százezer forint. Annyit fizettél?
2017. febr. 22. 19:39
 5/14 A kérdező kommentje:

Nagyon vacilaltam hogy megrendeljem e vagy sem, aztan ugy tortent hogy megrendeltek.

Es most hogy tudnam visszakapni a penzem? Mik a lehetosegeim?

2017. febr. 22. 19:40
 6/14 anonim ***** válasza:

2 TB-os pendrive nem is létezik.Ha minden igaz 512 GB-os a legnagyobb amit lehet kapni.

Téged jól átb...k az a probléma.

2017. febr. 22. 19:41
 7/14 anonim ***** válasza:
Csak úgy kíváncsiságból belinkelnéd ide mit vettél?
2017. febr. 22. 19:43
 8/14 A kérdező kommentje:

Hat en is ezen furcsalkoztam. 2 tb-s pendriverol nem hallottam, pedig informatikai eszkozok teren mindig en tudom meg eloszor az uj infokat az esetek 90%-aban.

Ertem, oke, at***tak. En h**e meg el is hittem hogy van ilyen.

itt a link: [link]

Es mik a lehetosegeim most, hogy atvertek es visszakernem a penzem?

2017. febr. 22. 19:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Dispute . Ennyi
2017. febr. 22. 19:50
 10/14 A kérdező kommentje:

Mas lehetosegnincs is?

Mennyi az eselye annak, hogy vissza tudom kapni a penzemet a hibas termek miatt?

2017. febr. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!