Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Sürgős segítség kell War...

Sürgős segítség kell War Thunder-ben! Nagyon furán látom a repülőgépemet! És így nem tudok játszani. Valami fura scope mód, van benne. Hogyan tudom kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Na szóval amikor csatában vagyok és látom a repcsimet, én nem normálisan látom, hanem be van számozva minden meg ilyen célzókörök vannak stb.Hát látható a kurzorod amivel célzol, és még van ott egy olyan karika ami mutatja hogy hova kell lőnöd.Középen (mint normálisan) van egy köröcske amiben a kurzor van.Meg van egy nagy átmérőjű kör is kb. a repülőgépem körül.Ha fordulok akkor annyira befordul hogy fejjel lefelé vagyok, vagy többször is átfordulok.És nem az a fajta scope mint amikor egy bomber-nél megnyomod az f6-ot és utána a v-t, hanem teljesen más.Lehetetlen vele játszanom.Hogyan lehet kikapcsolni?

2017. febr. 22. 18:18
 1/3 onti10 válasza:
hm szerintem te custom battl-ba tolod akkor van ilyen kis köröcske a képernyőn . menj át arcad battle-ba. ( nem tudok angolul írni bocsi ) :(
2017. febr. 26. 01:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Linkel mar egy kepet errol. Gondolpm az iranyitast allitottad el, van akinek ez a mod jobban tetszik. Neked meg egyszeru iranyitast kell visszaallitanod.

Bimbazonal meg mire fel V? F6 a loveszek, F7 meg egybol a foldi celzas.

2017. febr. 26. 06:34
 3/3 anonim válasza:
Azert mert simulator jatekmodba modba vagy.
2017. jún. 22. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!