Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valamiért nagyon lelassult a...

Valamiért nagyon lelassult a gépem, miért kehet ez?

Figyelt kérdés

LEfutattam több viruskeresőt, de nem talát semmit amit meg talált azt eltávolította. Próbáltam letisztitani a rendszert, megnöveltem a virtuális memóriát,de még mindig rossz.

Trója nincs, és a folyamatoknál a system.system 95k memóriát lefoglal valamiért, eddig alig evett valamennyit.

Mit tudnék tenni a rendszer reinstallt kivéve?

előre is köszi a segítséget.

2010. máj. 8. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
lemezkarbantartó "c" meghajtó ideiglenes fájlokat kiválasztod de csak azT.
2010. máj. 8. 10:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Szedd le a Ccleaner-t, az kipucolja neked a fölös fájlokat+ rendbe teszi a registry-t. Aztán csinálj egy töredezettség mentesítést.

Egyébként a vírusirtás hogy zajlott? Csökkentett mód, teljes keresés? Több víruskereső felesleges, csak összeakadnak, az is lassítja a gépet, legyen egy állandó(Avast egész jó az ingyenesek között)Ajánlom még a Malwarebytes-t, nem nyújt állandó védelmet de érdemes havonta legalább futtatni.

2010. máj. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!