Magától ki printel a gép képeket valamiért. Mért? Egyszer csak véletlenül meg nyomta, msn ezés közben a ctr+v-t és be másolt egy facebookos levelezést, de pl mást is, csak a háttér képem meg ilyenek.
Ha egyszer megnyomtad a PrtScr (printscreen, képernyőmentés) gombot, akkor az éppen látható képernyőtartalmat megjegyzi amíg újból meg nem nyomod, vagy kikapcsolod a gépet.
Ez a tartalom beilleszthető képként a CTRL+V billentyűkombinációval, vagy a Beilleszt paranccsal.
Próbáld ki nyugodtan.
Igen ezzel tisztába vagyok!
De nem én nyomtam meg... magától menti ki a képet valami dolog folytán:S Nem értem.... És csak néha. pl két naponként egyszer amikor gondol egyet... és mostanábbam már meg szoktam nézni, hogy megint ki mentet e magától képet, szóval meg nyomom a ctr+v-t a paintbe.. és sajnos van amikor megint be másol egy számomra, teljesen rejtélyes módon kimentet képet...
Próbáld a nyomtató driver-ét reinstallálni (bár gondolom ez nem segít, de hátha).
Ha meg van osztva a nyomtató, akkor ne oszd meg többé.
Futtass a gépeden víruskeresést, és vírusirtást.
Tégy fel tűzfalat.
Ha ezek egyikétől sem javul a helyzet, akkor telepítsd újra a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!