Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lett a gépemnek?

Sms10 kérdése:

Mi baja lett a gépemnek?

Figyelt kérdés

Olyan probléma merült fel hogy ma reggel bekapcsoltam a gépet,minden rendben működött..10 mp-ig.Utána a gép valami olyasmit írt ki hogy vírust talált,nem igazán tudtam elolvasni mert rögtön újra is indult.Újraindulás után a képernyő kezdett becsíkozódni,még bootolásnál is.Próbálta betölteni a Win10-et de hiába mert akkor is egy pöttyök jelentek meg,és ezután újraindult.

Ráadásul lehúztam róla a merevlemezt és úgy indítottam be és ugyanúgy csíkozódik a képernyő a bootolásnál.Sőt már a teljes boot menüt sem jeleníti meg.

Mi lehet a probléma?

2017. febr. 11. 12:17
 1/1 anonim ***** válasza:
A csík probléma az a videókártya hibája lesz. A boot menü meg az alaplap. De nem bíztos, hogy baj van az alaplappal. Próbáld meg újratelepíteni a géped. Vagy kérj meg valakit, aki ért hozzá!
2017. febr. 11. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!