Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szidják ennyire a...

Miért szidják ennyire a Citromail-t?

Figyelt kérdés
Én már legalább 10 éve használom minden probléma nélkül. Igaz volt pár fontosabb e-mail ami nem jött meg, de ezen kivül semmi bajom nincs vele.

2017. febr. 9. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
"Igaz volt pár fontosabb e-mail ami nem jött meg" pont ezért.
2017. febr. 9. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
XDD remélem ez vicc, amúgy igen fhos
2017. febr. 9. 18:23
 3/7 anonim válasza:

Honnan tudod, hogy mi nem jött meg? :D

A Citromail egy rakás kaki. Több ezer embernek küldök hírlevelet, a Citromailről és Freemailről visszapattannak, ki kellett írni, hogy ilyen címről ne iratkozzanak fel.

2017. febr. 9. 18:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, hogy meg kellett volna jönnie több regisztációs dolognak, de nem jött. Outlook-on meg igen. De én azért szeretem.
2017. febr. 9. 18:38
 5/7 Argloss ***** válasza:
Ha néhány hónapig nem jelentkezel be, akkor törlik a fiókodat és bárki újraregisztrálhat azon a néven, mert azonnal feloldják a használatát. (a levelezőprogramos email letöltés nem számít belépésnek)
2017. febr. 9. 19:36
 6/7 anonim ***** válasza:

A komolyabb cégek automatikusan spamnek veszik a magyar ingyenes szolgáltatóktól érkező emaileket, teljes joggal.

Nem érkezik meg egy levelem? Abban a pillanatban otthagynám azt a szolgáltatót.

Nincs HTTPS 2017-ben? Ne vicceljünk már!

Spam? Egyetlen kéretlen levél nem érkezett a gmailes postafiókomba már vagy 3 éve. Anyám csinált egy citromailes postafiókot, még aznap vagy tíz spamet kapott úgy, hogy semmire sem volt feliratkozva.

Előbb-utóbb az összes szemét magyar szolgáltatás megszűnik, minden tárolt adatukkal együtt (ld. freeblog, képfeltöltés, stb.). De akkor már késő lesz sírni, hogy mindenem elveszett, miért nem inkább egy normális külföldi szolgáltatót választottam!

2017. febr. 10. 09:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Sok reklámot én se szeretem. De már hozzászoktam.
2017. febr. 10. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!