Baj, hogyha nem aktiváltam a Windowst?
Figyelt kérdés
Függ a net meg ilyemi ettől? Windows 8-am van.2017. febr. 5. 17:27
1/7 anonim válasza:
Ha nem aktivalod akkor bizonyos funkciok nem lesznek elerhetoek (ha jol tudom). Akkor igy 30 napos probaido all rendelkezesedre. Van ez a kmspico aktivator toltsd le es aktivald ;) ennyire egyszeru. Abban visszont nem vagyok biztos, hogy a frissitest ki lehet-e kapcsolni vagy nem ? :D de win 10 alatt tuti, hogy nem ;)
2/7 A kérdező kommentje:
háááát.Az a 30 nap már rég letelhetett, több mint 1 éve nem aktiváltam szóval ez így eléggé...:(
2017. febr. 5. 17:34
3/7 anonim válasza:
Ehhh..kozbe elkuldtem +-ba meg annyit irnek, hogyha nincs aktivalva a windows ugyan ugy van net, tudsz telepiteni / jatszani stb...
4/7 anonim válasza:
Jah...nm tudom Linux-os vagyok. Biztos valami buheralt windows-t toltottel le :D akkor szerencsed van.
5/7 A kérdező kommentje:
De akkor miben más,ha aktiválva van?
2017. febr. 5. 17:41
6/7 anonim válasza:
Ugyanúgy működik mind kettő. Az aktivátorral kezelt windows bizonyos frissítéseket nem szeret, mint pl. a KB971033, ami az eredetiséget ellenőrzi, valamint egyes aktivátorok használata után (ha az ember rossz helyről szerzi be) kissé megnő a vírusok és egyéb jóságok száma a gépen. Ez utóbbi tényleg necces lehet, mert amíg pl. egy játékhoz tartozó crack ha fertőzött, azt megtalálja az antivírus és leírtja, addig az aktivátor, miután magához a rendszerhez nyúl hozzá, nyithat olyan kapukat, amin feltűnés nélkül bejuthat ez-az. Szóval aktivátort csak megbízható helyről!
7/7 anonim válasza:
én win 10 ről tudok vélekedni... annyi van az aktivált és az aktiválatlan között hogy mondjuk nem tudod az asztalt meg a tálcát meg ilyen kis apróbb dolgokat beállítani míg az aktiváltnál szabad kezet kapsz ott is (pl zárolási háttért tudsz sajátot meg téma színét állítani meg ezek)
ui,: ha szeretnél win10-re frissíteni akkor írj egy privit (más is akit érdekel) ugyanis van pár eredeti kulcsom eladóba NEM 10-20k-ért ;) további szép estét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!