Tudtok ajánlani jó home desig szoftvert hobbi célra? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szeretnék egy olcsóbb, vagy ingyenes lakberendező szoftvert, amivel tudok offline is dolgozni. Az autodesk homestyler nagyon tetszik, de hamar kinyírom vele a mobilnetem. Az sem baj, ha nem túl nagy a bútroválaszték, ha cserébe testre lehet szabni, és sok anyagminta közül válogathatok. A sweet home 3d nagyon nem tetszik, azt ne is mondjátok. Mivel csak itthon szórakozgatnék vele, nem igazán szeretnék (vagy nem sokat szeretnék) fizetni érte. Köszi előre is a válaszokat.2017. febr. 5. 13:32
1/5 anonim válasza:
Hobbi célra ott van a sims4.
https://www.youtube.com/watch?v=PBHjYFcdTnU
Előnye, hogy könnyű kezelni és mint látod, elég jelentős a választék.
3/5 A kérdező kommentje:
Trumptól nem is vártam mást.... :)
#1: Eddig sims3mal csináltam, de nem is tudom, miért lekerült a gépemről. Nagyrészt csak építgettem. Ha egy kicsit olcsóbb lenne, meg is venném, de kell a pelenka a gyereknek. :D Köszi!
2017. febr. 5. 13:39
4/5 anonim válasza:
Le tudod kalózkodni, akkor a kecske is jól lakik és a pelenka is megmarad.
5/5 A kérdező kommentje:
Mobilnettel nehezen, de muszáj lesz. Meg szeretem a hasznos dolgokból az eredetit megvenni. Nem kevés munkája van ebben nem kevés embernek.
2017. febr. 5. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!