Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki tud segíteni, aki fent...

Valaki tud segíteni, aki fent van nCore-on?

Figyelt kérdés

Szóval, ma reggel ezt az üzenetet kaptam:

..Sajnálattal értesítünk, hogy mostantól 30 napon keresztül letöltésmegvonásban részesülsz, mivel meghaladtad a rangodnak megfelelően engedélyezett hit'n'run mennyiséget 10. hónapja.

Ez így érthető lenne, de az Aktivitásnál nincs semmi ami ne lett volna visszaseedelve.

Miután kaptam meghívót volt viszont olyan, asszem 2 hónap is, hogy tényleg nem seedeltem, hanem kitöröltem ami nem kellett, meg is büntettek és azóta már seedelek mindent.

Lehetséges, hogy még mindig a régi hit n run-ért kapom a büntetést? Ha igen, hogy lehetne megtalálni, hogy melyik torrenteket kéne még seedelnem? Mert ezek már elég régen voltak, így nem jelzi sehol, de a büntetést kapom érte(szerintem), és hát ez így elég gáz..

előre is köszönöm

2017. febr. 1. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Rossz helyen kopogtatsz. Miért nem velük beszéled ezt meg ?
2017. febr. 1. 11:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy visszamenőleg is nézik. A testvérem is így járt, aktivitásnál nincs semmi...
2017. febr. 1. 15:35
 3/3 anonim válasza:

Seed kötelezett torrentek lista sohasem törlődik és ott percre pontosan megy a számítás, hogy mennyi van még hátra, szóval nem értem a problémádat.

Feltehetőleg azért kaptad, de nem tudom pontosan, mert elég rég óta nem kell a seedekkel foglalkoznom ott.

2017. febr. 2. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!