Ncore, uTorrent miért nem tudok letölteni?
eddig tökéletes volt, de ma reggel akármit próbűltam indítani, piros lett és azt ítra ki, hogy az elem nem található. uTorrent 2.2.1 em van ami a megengedett.Kényszerytett indítással se megy.
UI.: neten néztem ilyen feltöltés sebesség növelőt, és állítgattam a beállításokba nemtudom miket, az lehet a baj esetleg?
Kérem csak olyan kommenteljen aki ért az nCore hoz.
1; A 2.2.1-es utorrent elég elavult...
2; A kényszerített indítás másra van.
3; A feltöltés sebesség növelő nem létezik. Te szerintem csaló programot töltöttél le, amiért kizárnak, mikor észreveszik.
4; Ha bármiben a nem tudod miket állítgatod, azzal nem teszel jót senkinek se...
5; Ha ráklikkelsz a torrentre, és a trackerek fület választod lent, akkor ad a kliens bővebb leírást is, hogy mi a gond. De valószínűleg, épp nem érted el a trackert, és amint eléred, lefogja adni a kliens az adatforgalom naplódat. (esetleg törölték a torrentet)
Keress rá az oldalon, lehet eltávolították a torrenteket. Nálam volt ilyen.
A 2.2.1 az nCore által javasolt, amiatt nem lehet gond...szerintem.
Nem kell az oldalhoz érteni hogy kommenteljenek. Ha azután állt meg a letöltés hogy belepiszkáltál a kliensbe akkor egyértelmű a probléma oka. Próbáld újratelepíteni, de még jobb lenne ha az utolsó stabil verziót tennéd fel, nem pedig a már több mint 5 éves elavultat.
Hiába keresel, nincs olyan hogy "feltöltés sebesség növelő", sem eldugott titkos parancs és beállítás amivel gyorsabban tölthetnél.
Ajánlott a deluge vagy a qbittorrent használata. Nem elavultak és elcseszve sincsenek mint az új utorrent.
Én a deluge-ot használom és tökéletesen működik. Utorrentnél nekem is voltak hasonló problémáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!