Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ncore, uTorrent miért nem...

Ncore, uTorrent miért nem tudok letölteni?

Figyelt kérdés

eddig tökéletes volt, de ma reggel akármit próbűltam indítani, piros lett és azt ítra ki, hogy az elem nem található. uTorrent 2.2.1 em van ami a megengedett.Kényszerytett indítással se megy.

UI.: neten néztem ilyen feltöltés sebesség növelőt, és állítgattam a beállításokba nemtudom miket, az lehet a baj esetleg?

Kérem csak olyan kommenteljen aki ért az nCore hoz.

2017. jan. 15. 14:49
 1/7 Derwer ***** válasza:

1; A 2.2.1-es utorrent elég elavult...

2; A kényszerített indítás másra van.

3; A feltöltés sebesség növelő nem létezik. Te szerintem csaló programot töltöttél le, amiért kizárnak, mikor észreveszik.

4; Ha bármiben a nem tudod miket állítgatod, azzal nem teszel jót senkinek se...

5; Ha ráklikkelsz a torrentre, és a trackerek fület választod lent, akkor ad a kliens bővebb leírást is, hogy mi a gond. De valószínűleg, épp nem érted el a trackert, és amint eléred, lefogja adni a kliens az adatforgalom naplódat. (esetleg törölték a torrentet)

2017. jan. 15. 14:57
 2/7 Dongaben ***** válasza:
Telepítsd újra a klienst. A 2.2.1. ugyan nem a legújabb, de még mindig a legstabilabb uTorrent kliens. "Feltöltés növelő"??? Amennyit a szolgáltatód enged, az a max. Ezen semmilyen program nem segít...
2017. jan. 15. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Keress rá az oldalon, lehet eltávolították a torrenteket. Nálam volt ilyen.

A 2.2.1 az nCore által javasolt, amiatt nem lehet gond...szerintem.

2017. jan. 15. 15:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kell az oldalhoz érteni hogy kommenteljenek. Ha azután állt meg a letöltés hogy belepiszkáltál a kliensbe akkor egyértelmű a probléma oka. Próbáld újratelepíteni, de még jobb lenne ha az utolsó stabil verziót tennéd fel, nem pedig a már több mint 5 éves elavultat.

Hiába keresel, nincs olyan hogy "feltöltés sebesség növelő", sem eldugott titkos parancs és beállítás amivel gyorsabban tölthetnél.

2017. jan. 15. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek. Hiába ha nem engedi az ncore csak a 2.2.1 et. Ezt az utolsónak mondom. Ráadásul an ncore szabályok kicsit masok mint a többi torrenté.
2017. jan. 15. 15:23
 6/7 Derwer ***** válasza:
Pl a 3.4.6-ossal sincs semmi baja az ncore-nak... Tehát igenis érdemes lenne nem egy több éves klienst használni.
2017. jan. 15. 15:26
 7/7 meszike91 ***** válasza:

Ajánlott a deluge vagy a qbittorrent használata. Nem elavultak és elcseszve sincsenek mint az új utorrent.

Én a deluge-ot használom és tökéletesen működik. Utorrentnél nekem is voltak hasonló problémáim.

2017. jan. 15. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!