Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Battlefield 1 et megérné...

Cristiano Ronaldo7 kérdése:

Battlefield 1 et megérné megvenni? Jójáték?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 16:39
 1/3 |Orfeusz| ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire szereted ezt a fajta játékmenetet. A Battlefieldek elég sajátos játékélményt nyújtanak, más FPS-hez nem is tudom hasonlítani, amivel játszottam.

A BF3-mal is ki lehet ezt próbálni, ha az tetszik, a BF1 is tetszeni fog. A 3 sok embernek megvan, mert volt már ingyenes is. Ha esetleg az egyik barátodnak megvan egy nem használt Origin fiókon, azt ki tudod próbálni.

Személyes tapasztalat, hogy akkor lehet leginkább élvezni, ha sokat tudsz vele játszani, mert beletelik párszáz játékórába, amíg kitanulod. Én nem tudtam annyi órát beleölni a 4-be, nem is vagyok jó benne.

2017. jan. 30. 16:51
 2/3 A kérdező kommentje:
ahha értem köszi a válaszod.hát nekem bejön néztem videót a battlefield1 ről és én nekem nagyon bejőn gyönyörű grafika a játékélménysem hiszem hogy elmarad.az elsővilágháburu rol szol és ez nekem bejőn mindig is szerettem a háburusjátékokat de ez király az őlésimódok is sokkal fejlettebek és látványosabb is
2017. jan. 30. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Iszonyatos grafika, eszméletlen élmény ez a játék. Legjobb döntés volt ,hogy megvettem.
2017. febr. 13. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!