Megéri megvenni a hyper x cloud 2-öt?
A kis usb-s hangkártyája elég gagyi, anélkül jó de akkor meg kábel hosszabbító kell neki, más hátránya nem igen van, azon kívül, hogy túlárazott. Cserébe (szerintem) nagyon kényelmes. Mikrofonja elég 'érzéketlen' :) de lehet ez csak a saját hangkártyájának a hibája, még nem próbáltam, hogy milyen ha alaplapira van kötve a füles.
De ha a szádtól 1-2cm -re van a mikrofon akkor jól hallanak majd, szerintem zavaró ilyen közel tartani.
A Cloud 2 hangkártyájára tényleg sokan panaszkodnak. A mikrofon papíron enyhén jobb, mint a sima Cloud esetén, egyébként meg a gagyi kivitelezésű, parasztvakítás térhangzásért kerül többe, mint az 1. Ez utóbbi valójában szoftveresen megvalósìtható, felesleges rá az a hangkártyának csúfolt kiegészítő.
Én pont ezért döntöttem a sima Cloud mellett, megdobva egy normális külső hangkarival. (De ez utóbbi nélkül, alaplapival is tökéletes, mert nem akkora erőmű, hogy dedikált hangkártyára legyen szüksége.) Elégedett vagyok vele, a kategóriájában jó választás.
...De ha most vennék, hagynám az összes ilyen gamer headsetet a fenébe, a Cloud 2 árán (30k körül?) vagy picit többért beruháznék egy minőségi sztereó fejhallgatóra + külön mikrofonra. Messze többre lehet menni vele, mint a legtöbb "gamer" headsettel, ha hangminőségről van szó. Ajánlom figyelmedbe a Prohardver "Milyen fejhallgatót vegyek?" leírását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!