Ezeket a softwareket mennyiért lehet megvenni?
Egy iskolai feladat, hogy kerek £1000-ért össze kell állítani egy számítógépet megadott softwarekkel.
Ezek kellenek: Ms Office 2013 and Adobe Creative Suite 6 including titles such as Access, Photoshop, Dreamweaver, and Premiere etc.
Tanár mondta, hogy még nem volt frissítve a feladat, szóval MS office 2016 és Creative cloud lesz helyette. (Ezt nem ismerem, szóval..)
Mondta, hogy az összes program, úgy £250 környékén van. Viszont csak a creative cloud kerül £200-ba.. Összesen jött ki £350-re.
Biztos jó programot néztem?
Szerintetek windows 10-et is hivatalosan kéne beszerezni? Mert láttam oldalakat ahol meglehet kapni 10 ezerért, a megszokott 35 helyett.
Az mennyire legális/hivatalos?
Erről prezentációt is kell csinálni, szóval fontos hogy ne egy koppincs vagy "feketén" szerzett program legyen..
Most nincs lehetőségem megkérdezni ezt a tanártól, úgyhogy nagyon megköszönném ha segítenétek :)
Köszi :)
Ezzel mi a helyzet?
És akkor ebbe mind megtalálható, amit a feladatban is kér? "Access, Photoshop, Dreamweaver, and Premiere etc."
"Access, Photoshop, Dreamweaver, and Premiere etc."
Az Access kissé kilóg a sorból - gyanúm szerint elütés - mert az a Microsoft Office-ban található adatbáziskezelő.
"Ezzel mi a helyzet?"
Az a Student and Teacher verzió lásd a [link] oldalon: "CC Student and Teacher Edition", kissé magasabb áron.
A hivatalos oldalon:
csak £185.90/év (Students and Teachers fül)
De minden kreatív Adobe programot tartalmaznak.
#3 Köszi :)
Igazából én sem értem miért nem tudta kijavítani. Valószínű már egy pár éve nem nyúlt hozzá, ha már 2013-as office-t kér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!