Harmos Előd kérdése:
Szerintetek fog kijönni PS4 Pro ra Bundle és ha igen mikor?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 08:20
1/2 anonim válasza:
Már létezik bundle kiadás, én már láttam PS4Pro+Rise of the Tomb Raider+Deus Ex: Mankind Divided kiadást...
Bár ha van 4K TV-d nem értem miért a játékon akarsz 4-8e Ft megspórolni (ennyi szokott lenni a kedvezmény, mintha külön vennéd). Ha meg nincs nem tudom miért akarsz kiadni +30e Ft a Pro kiadásra, amikor az ugyan azt tudja mint a PS4(sima). A Pro azoknak kell akik 4K-s TV-vel akarják használni, legalábbis ekkor jön ki az extra 30e Ft.
Semmi közöm hogy költöd a pénzed, csak gondoltam figyelmeztetlek, ha véletlen valamiről téves infót kaptál volna.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat!!
2017. febr. 10. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!