Megéri venni 2 év múlva ps4-et? Vagy akkor a ps5 ki fog jönni? Mikor fog kb a ps5 kijönni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 12. 14:09
1/9 anonim válasza:
Mi jósok vagyunk vagy mire számítottál?
2/9 Amarok Tonrar válasza:
Nem, addigra a Sony megveszi a Microsoftot, és kiadják a PlayBox-ot, de a két tábor ezt nem fogadja el, és összeomlik a világgazdaság. 2020-ra maximum Tiger Electronics "konzolok" lesznek elérhetőek, de minden utcában maximum egy, főutakon három lehet, azon kell osztoznod a többiekkel.
3/9 A kérdező kommentje:
ha nem tudod a válasz akkor miért kommentelsz?
2016. jún. 12. 14:20
4/9 A kérdező kommentje:
mi a különbség a ps plus és a ps network között? nem teljesen értem. mindakettővel lehet onlineozni nem?
2016. jún. 12. 14:22
5/9 Amarok Tonrar válasza:
"ha nem tudod a válasz akkor miért kommentelsz?"
Leírtam egy lehetséges választ. Ha nem lenne világos, a kérdésedre senki nem fog tudni választ adni.
6/9 A kérdező kommentje:
nem neked írtam hanem az első válaszolónak
2016. jún. 12. 14:28
7/9 anonim válasza:
A számítástechnikában ,és a konzolokban nem lehet tudni mit hoz a jövő! Lehet ,hogy marad a ps 4 ,de ha szétszerelnél egy mostani ps 4-et meg egy 2018-ast nem biztos ,hogy egyezne a belseje,valamit biztosan módosítanának,vagy reszelnének rajta!
8/9 anonim válasza:
De válaszolt és jót!Ha semmi választ nem kaptál volna az lett volna a baj. Még maga a sony sem tudja hogy mi lesz 2 év múlva. Ha a microsoft lép valamit akkor a sony is fog és ez így fordítva.
9/9 Humbák Sándor válasza:
Ha jól tudom nem várnak most 8 évet a következő konzollal és a Ps4-hez hasonlóan a Ps5-is 4 évre rá fog kijönni!
Ergo a Ps5 2018-ban várható vagy 19-ben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!