A nem eredeti sims 4-et hogyan lehet frissíteni?
Ugye a sims 4-hez most megjelentek a tipegők és szeretném frissíteni a játékot csak nem tudom hogy hogy kell. A válaszokat előre is köszönöm
U.I.: Én az ilyenekhez nem értek szóval elnézést attól aki ért ehhez és én meg idegesítem :)
Nem tudom mi a baja az egyesnek. Magyarországon élünk, az a normális, ha az embereknek nincs pénzük 8-20ezres pc játékokat venni.
Kérdező, meg kell várnod, míg vki feltöri az adott kiegészítőt és általában egybe tudod leszedni a teljes játékkal, mert úgy tudják összehegeszteni a dolgot.
Nem törték még fel. Valószínűleg nem is fogják még egy darabig, főleg, hogy 1 hét múlva jön egy újabb game pack.
Szerintem erre is olyan sokat kell majd várni, mint a City Living-re, szóval egyelőre ne éld bele magad, legalább 1 hónapot még tuti kell rá várni.
-ez a gép
-helyi lemez (C:)
-programfájlok (x86)
-electronic arts
-the Sims 4
-game
-bin
Deafult← töröld ki és jó lesz nkm is így működött mert én is torrenteztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!