Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez a processzor gyenge lenne...

Ez a processzor gyenge lenne a Fifa 17-hez? (részletesebben lennt)

Figyelt kérdés

Pár hete azt vettem észre,hogy nagyon darabosan mozog az egész amikor passz van főleg ha gyorsabb és hosszabb. Amikor leköveti a labdát a kamera akkor elviselhetetlenül rezeg a kép,mintha teljesen lezuhanna az fps,teljesen elrontja az élményt és a szemnek is rossz. A fraps 70-80 fps-t mutat pedig de úgy látszik ez nem számít. Ma elvittem egy szerelőhöz kiváncsiságból és kipróbáltunk egy jobb procit(az is i5 volt csak 4 magos) amivel már simán ment,egyértelműen láttam a különbséget.

I5 661 3,33 Ghz,a vidikártya ha számít valamit GTX960,de ez elég jó hozzá. Megéri 12-ért visszamenjek a jobbért?

Ja és még annyi,hogy a megjelenési nap óta megvan a játék és csak pár hete kezdte ezt csinálni,az előtt simán ment.

2017. jan. 14. 17:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!