Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baj lehet a laptopommal?...

Kispal esaborz kérdése:

Mi baj lehet a laptopommal? (CS:GO)

Figyelt kérdés

Haliho! Olyan problemam van, hogy vettem egy Packard bell easynote Tk-85 laptopot nemrég és eleg gane rajta cs go-zni. Átlagosan 25-30 fps kozott mozgok,ami valljuk be, írtó kevés!

A gép speckói

-windows 7 64 bit ( minden drive feltéve,abbol is a legfrissebb )

-Radeon HD 7400M 1 GB DDR5 videokartya

-AMD Athlon 2 P360 Dual-Core 2.30 GHz (2 mag 2 szál) proci

-4 GB DDR3 ram

-500 GB HDD ( de ez ugy is lenyegtelen)

Amiket eddig megcsináltam:grafika lowon,szinte minden kivéve az árnyék mert az elég sok infot nyújt egy meccsen

-videokartya drivereket cserelgettem, hatha az a baj, de nem vált be.

-razer game booster, na ez jobban fogta a gepet mint elotte szoval le is toroltem.

- jatek inditasi konzolparancsba: -threads 2 -high , ettol a 2 parsncstol maximum 2-3 fps-el lett tobb, de a pingem 400 folott volt allandoan, magam sem ertem hogy miert..

En arra gondolok,hogy a proci tul gyenge, es az szorul cserére, megalabb egy 4 magosra, vagy egy SSD-t kellene rakni a gépbe. Ti mit gondoltok errol?

2017. jan. 14. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát az ssd csak töltés idejéig mérvadó, a futás szempontjából mindegy. Valóban, CPU, RAM, VGA lehet szűk keresztmetszet. Tippem szerint inkább az utóbbi.
2017. jan. 14. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
az egész gyenge, egyedül a hdd ami nem számít
2017. jan. 14. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem egy erőmű, de egyébként a Energia gazdálkodást azt mire tetted? és töltőről vagy aksiról játszol rajta?

A laptopok ha energia takarékos módban vannak akkor sajnos annyira leveszi a teljesítményét hogy nem fog futni a játék megfelelően, valamint ha csak simán aksiról megy a laptop akkor is lejjebb veszi a teljesítményt még akkor is ha teljesítmény centrikus vagy kiegyensúlyozott módban van. Szóval ha játszol dugd fel töltőre és tedd teljesítmény centrikusra. Lehet ez itt a probléma, de ha ezzel tisztába vagy akkor bocs.

Esetleg próbáld frisíteni a GPU drivert, nekem múltkor a laptopommal amibe egy Radeon HD 7670M van Szaggatott a Farming Simulator 17, meg még pár olyan játék amivel már játszottam rajta és simán ment. Aztán addig csesztettem a GPU-driverjét hogy megjavult.

2017. jan. 14. 16:31
 4/4 szántóvető ***** válasza:

ha vásárlás előtt beírtad volna a leendő gép adatait a gépigény.hu-ra akkor láthattad volna hogy kevés lesz a noti hozzá.mindegy,itt egy cikk,talán érdekel:

[link]

2017. jan. 14. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!