Milyen videókártyát vásároljak?
Figyelt kérdés
Alaplap:MSI H61M p31 g3
Proci:Intel core i3 3250
ram:4gb ddr4
Táp:Approx APP500PS 500W
Ezekre kellene:
Team Fortress 2
GTA 5
Heroes Generals
ETS2
War Thuder
Garry's mod
Mindegy a grafika,csak elfusson.Csak NVIDIA videókártyát szeretnék hallani.
2017. jan. 10. 19:10
1/5 anonim válasza:
GTX 1050. Ezen Medium-High beállításokkal el kéne futniuk a játékokkal. 5-6 ezer Forinttal olcsóbban van GTX 750 Ti, de az elavult és az árazása se jó, annyiért meg választhatnál RX460-at, ami sokkal jobb teljesítményű.
2/5 anonim válasza:
Mivel nem írtál árat, meg mindegy a grafika, így GTX 1080Ti SLI. Minek vennél fost?
3/5 anonim válasza:
1050... Ennél jobbat nem érdemes, ahhoz gyenge a géped.
4/5 anonim válasza:
Nem csak VGA-t hanem tápot is kell venni.
GTX1070,mivel keretet nem írtál még egy TitanX Pascal is jó választás lehet.
Amúgy miért kell nVidia fanatikusnak lenni?
Valaki fizet nektek ezért?
5/5 A kérdező kommentje:
ja kösz nvidia fanboy vagyok,mert az 1. amd kártyám nem jött be,ezért szeretnék innentől nvidiát,bocs hogy nem te vagyok.Az ár kb mind1.Azért nem írtam árat,mivel ilyen gép mellé úgyse írnának 1080-at.Dehát sikerült.
2017. jan. 10. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!