Melyik a legjobb windows?
Figyelt kérdés
A windows 7, a windows 8 vagy a windows 10?2017. jan. 10. 18:27
4/9 anonim válasza:
Általában a legújabb néha kivétellel, persze! Pl.: annó a windows Vista. :) Jelenleg a windows 10 a legjobb! Lehető legjobb optimalizáltság amit eddig egy windowstól kaphattunk!
6/9 anonim válasza:
XP és 7.
A 8 és 8.1 érdekesre sikeredett, használható, viszonylag gyors, de messze nem az igazi. A 10 technikailag a legfejlettebb, ám ez nem jelenti azt, hogy a legjobb is. Vannak hibái, de ezeket idővel a Microsoft kiküszöböli.
Egyébként sokan a Windowsot a "buták operációs rendszere" név alatt "ismerik", ugyanis itt csak kattintgatsz, más rendszereken "nehéz" parancsok használatával telepítesz, használod a rendszert (valahol a Linux is ilyen).
A Windowssal egyébként csak baj van, ha teheted OS X, feledhetetlen élmény, de egy Linux disztróval is jól jársz.
8/9 anonim válasza:
Üzenem a fogyatékosoknak, hogy lepontozhatjátok, de akkor is a Windows 10 marad a legjobb.
9/9 anonim válasza:
én már rég nem foglalkozok a pontozással de neked nyomtam egy zöldet... 10 a legjobb windows, de szerintem a Mac jobb az összes vindóznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!