Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Eladó számítógép alkatrészek?

Btgllt kérdése:

Eladó számítógép alkatrészek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.a kérdésem az lenne hogy hol (vagy hogy) tudok számítógép alkatrészeket nagyon olcsón beszerezni?

Értek az összeszereléshez.eladnám a gépeket.viszont ez csak akkor érné meg ha olcsón be tudnám szerezni a cuccost.van olyan oldal vagy bolt (győr-moson sopron megye) ahol ha sokat veszek egy termékből olcsóbban adják?

2017. jan. 9. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt nagykernek es kulfolsi beszallitonak hivjak, maganszemelyekkel nemigen allnak szoba. Ha joban vagy egy ceggel es vallal rizikot akkor afa nelkul megszerezhetsz ezt azt, persze ez illegalis.. hardverapros hirdetok kozul sokan csinaljak.
2017. jan. 10. 00:41
 2/3 Leo.Atesz.24 válasza:

Üdv.

Én itt veszem ha valamien alkatrészre van szükségem és szerintem elég olcsók!.

www.ebyte.hu/

2017. jan. 10. 20:40
 3/3 anc ***** válasza:
Nem tudom, hogy pontosan mire van szükséged, de esetleg Vaterán is szétnézhetsz.
2018. jan. 29. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!