Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen alkatrészek kellenek...

Milyen alkatrészek kellenek egy jó számítógéphez? Mert én nem értek hozzá semmit (az alkatrészekhez)

Figyelt kérdés
Próbáltam egy számítástechnikai boltban de nem nagyon jutottam előre mert nem értek hozzá. A mostani gépem elég szar: 32 bites, 1 GB ram van rajta, és a processzora: AMD Sempron(tm) 145 Processor 2.80 GHz ...Szóval elmondom hogy milyen kéne és megtudnátok írni hogy milyen alkatrészek kellenek hozzá? amik kellenének: 64 bit, 4 GB ram (ha az jónak számít mert olvastam) 3d-s kártya és a többihez nem értek... Amúgy a gép nekem játékra kéne és talán videózáshoz. De olyan kéne hogy ne akadozzanak rajta a játékok. És amennyit költenék rá: 100-120 ezer forint és talán kicsivel több

2016. máj. 14. 10:29
 1/7 Amarok Tonrar ***** válasza:
Mégis milyen játékokra? Az általad megjelölt összegből a modern játékok egy része esetleg nagyon lebutítva elfut.
2016. máj. 14. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Én inkább ps4-et vennék ennyiből, vagy valami használt gépet
2016. máj. 14. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy konfig, ennél olcsóbbat és gyengébbet nem érdemes venni.

[link]

Ez így 133 ezer.

Esetleg a vga-nál 750 ti-vel 10-11 ezret tudsz spórolni, de sokkal jobb vétel a 950.

A konfigom előnyei:

- olcsó

- szinte minden mai játék, kompromisszumokkal fut

Hátrányai:

- Nem bővíthető

- 4k, VR és társai felejtősek.

2016. máj. 14. 10:42
 4/7 anonim ***** válasza:
3# konfig jó, én inkább úgy módosítanám (ha már nem bővíthető), hogy mATX ház egy halkabb táppal.
2016. máj. 14. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:

kicsit keresgéltem, és ezt találtam: [link]

szerintetek megéri megvenni?

2016. máj. 16. 11:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem, mert A10 processzor nem való A58 chipsetbe és nem való dedikált videokártya mellé. A tápegység veszélyes, a ház lespórolt, ennyiből sokkal jobb konfigurációt lehet összehozni.
2016. máj. 16. 13:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Keresgelhetsz meg hetekig, de a 3# valaszolo konfigjanal nem nagyon talasz jobbat, foleg ha nem igazan ertesz hozza.
2016. máj. 16. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!