Vettem a laptopomhoz egy jack elosztót mert gyárilag egy van benne, de nem tudom használni a fejest és a mikrofonját egyszerre! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Füles: Blody A4tech G300 Gaming Headset
Elosztó:Márkátlan
Laptop:Acer Aspire ES1-131
Segítsetek pls!
2017. jan. 5. 17:37
1/3 anonim válasza:
Ez nem így működik, van kimenet és bemenet. Te most valószínűleg 1 kimenetből csináltál 2-őt. Ha nincs mikrofon bemenet a laptopodon, nem fog működni.
2/3 anonim válasza:
két lehetőség van: egy usb-s hangkártya, amin megnézed, hogy mindkettő legyen.
A másik az nem biztos hogy létezik, de mintha hallottam volna olyanról, ami hasonlít az elosztóra, és szétszedi kétfelé, de nem tudom hogy hívják azt, és hol kapható.
3/3 anonim válasza:
Ennek a laptopnak elvileg kombinált jack dugója van, azaz kell egy olyan átalakító, ami egy mikrofon (piros) és egy füles (zöld) dugón keresztül alakít egy jackre. Másik megoldás a pár ezres usb-s külső hangkártya, amibe bele tudod dugni mind a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!