Laptopomhoz keresnék por- és vízvédő, ún. "vakdugókat. " Hol tudok ilyet találni?
Figyelt kérdés
Amire szükségem lenne: USB vakdugó; HDMI-csatlakozóba vakdugó; VGA csatlakozóba vakdugó; internetkábel-csatlakozójába való vakdugó; illetve egy microSD kártya olvasóba való ál-adapter, tudjátok, ez a műanyag lap, csak lezárja az olvasót. Elnézést, ha nem szakszavakat használok, de sajnos én magam sem értek hozzá. Viszont azt tudom, hogy a csatlakozókat biztosan nem fogom használni jó darabig, és szeretnék vigyázni a gépre is :D
Hol tudnék ilyeneket beszerezni, akár online, akár személyesen, áruházban?
2016. júl. 28. 09:56
2/3 A kérdező kommentje:
Uhhh, köszi, pontosan ilyenekre gondoltam. Magyar oldalon is van, illetve ebay az mennyire megbízható megrendeléskor/kiszállításkor?
2016. júl. 28. 11:29
3/3 CspCsj válasza:
Csak párszor rendeltem eddig ebay-ről, de mindig megjött. Mondjuk többtízezres pozitív vissszajelzésű eladótkól rendeltem. (a linkelt eladó is 15ezres)
Magyarul talán " Laptop porvédő sapka készlet":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!