Laptopomhoz milyen hűtőpadot vegyek?
Figyelt kérdés
Van egy 10 éves laptopom, nemrég kitakarítottam. Van benne egy SSD csak az a baj hogy 60fokot is eléri és arra gondoltam hogy egy hűtőpaddal ezt lehűthetném. Ennek még a régi 4:3-as kijelzője van, nem úgy mint az újabb laptopoknak. Kinéztem egy hűtőpadot, szerintetek?
2016. ápr. 29. 20:34
1/2 anonim válasza:
Ha van a gép alján nyílás, akkor miért ne, ha nincs, akkor nem ér sokat.
De pasztáztál is, gondolom?
2/2 A kérdező kommentje:
a Processzor és a GPU hőmérséklet az teljesen megfelelő. Maga az SSD az ami 60fokig melegszik. Teszteltem asztali gépben is és ott 58fokig ment el, játékot nem is nagyon lehet rajta futtatni mert akkor kisül. Ez egy régi SSD azaz nem hibás csak le szeretném hűteni.
2016. ápr. 30. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!