Dósa Zsolt Brendon kérdése:
Új videókártyát vettem, most mi a teendő?
Figyelt kérdés
Na az lenne a problémám,hogy vettem egy gtx 1060 as vgat,amin hdmi és dvi d bemenet van.
Van egy full hd led monitorom amin csak vga van,iy megoldottam egy hdmi vga átalakítüval amivek jó is lett.
Anníi lenne a bajom minha kicsit mosott,nem elég fényes és nem elég erősek lennének a színek.
esetleg valami megoldás?
Én bementem az nvidia vezérlőbe és ott átlehetett állítani valamit rgb és ycrb444 van ott.
nekem rgb-n van és éskorlátozott ha azt átállítom teljesre vgy az rgb-t ycrb-re mintha kicsit jobb lenne
mitcsináljak?
2017. jan. 4. 23:07
11/12 anonim válasza:
#10 DVI-t alakít VGA-ra. Mi a bajod vele? Ez kell a kérdezőnek, leírása szerint. Nekem is van 2 olyan kütyüm, remekül működik.
Okoskodsz..
12/12 Donald J. Trump válasza:
Az egy passzív DVI-A/D-SUB átalakító, a jel ugyanúgy marad analóg, csak fizikailag alakítja át a csatlakozót. A kérdező problémájára ez nem megoldás, kb. mintha a régi bakelitlemezt úgy próbálná betuszkolni a CD-lejátszóba, hogy kissebbre vágja. DVI-I/D-D-Sub jelátalakításhoz aktív eszköz szükséges, ez már többezer forintos kategória, s tök felesleges rá beruházni, mert ha a forrás csak analóg jelet fogad, úgyis összeszed valami zavart útközben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!