Új videókártyát vettem, most mi a teendő?
Na az lenne a problémám,hogy vettem egy gtx 1060 as vgat,amin hdmi és dvi d bemenet van.
Van egy full hd led monitorom amin csak vga van,iy megoldottam egy hdmi vga átalakítüval amivek jó is lett.
Anníi lenne a bajom minha kicsit mosott,nem elég fényes és nem elég erősek lennének a színek.
esetleg valami megoldás?
Én bementem az nvidia vezérlőbe és ott átlehetett állítani valamit rgb és ycrb444 van ott.
nekem rgb-n van és éskorlátozott ha azt átállítom teljesre vgy az rgb-t ycrb-re mintha kicsit jobb lenne
mitcsináljak?
Veszel egy normális monitort digitális bemenettel.
Amit most csinálsz az olyan, mintha egy Trabantba raknál egy V8-as Ferrari motort és azon agyalnál, hogy biztos a karburátor vagy leömlő miatt nem jó az összeállítás.
Lehet, hogy a kínai hdmi-vga átalakítód egy hulladék.
Vegyél új monitort.
Amúgy azt nem hiszem el, hogy a "full hd led monitoron" nincs digitális bemenet.
ui: A videókártyán nem bemenet, hanem kimenet van.
Egy 40ezres monitor vétel utan sajnos nem mindenkinek van még pluszba pénzt kidobálnia hogy a monitort lecserélje
Valami segítőkészebb válasz esetleg???
Szóval fogalmad sincs arról, hogy mit vettél 40 ezerért. Gratulálok.
Most már komolyan érdekel, hogy mivel b*sztak át téged.
Én egy olyan samsungot találtam, amin csak d-sub van, de az rohadtul nem full hd és nem 40 ezer, hanem 20.
Amit a hetes válaszoló linkelt az egy hatalmas baromság. (Piros kezet neki.)
Ez a cucc nem alakítja át a digitális jelet analóggá, de ha át is alakítaná, azzal ugyanott lennél, mint most vagy.
Ez dvi-a hoz való.
Az egyetlen értelmes megoldás egy digitális bemenettel rendelkező monitor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!