Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ebből lenne valami baj?...

Ebből lenne valami baj? (Xbox, többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy eredeti xbox om. Most kölcsönbe adtak egy Call of Duty Modern Warfare 2 játékot. Az működne ha én az egészt lemezt átmásolnám egy sima dvd re? Ha műkdne így az xboxnak nem lenne valami baja? Köszönöm a válaszokat. És nem kérek olyan váalszokat, hogy vegyem meg. Csak az érekel, hogy ez működne e.

2017. jan. 1. 01:07
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha chippelve van, akkor fog, és nem lesz baja. Ha nem volt hozzányúlva (azaz eredeti állapotában van) akkor nem fog menni. Esetedben gondolom nincs chip, mert eredetinek írtad a Boxot.
2017. jan. 1. 01:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Az eredeti Xbox ez: [link]
2017. jan. 1. 08:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, tudtommal az eredi azt jelenti, hogy nem hackelt. Amit linkeltél az az Xbox 360 első változata. Elnézést ha tévedek
2017. jan. 1. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Tévedsz :P

Eredeti Xbox, Original Xbox ez: [link]

Írd be Google-ban, hogy original xbox, ezt fogja kiadni.

Az Xbox 360 első verziója pedig ez: [link]

De mindegy, akkor valszeg 360-ad van...

Ha berakod az eredeti lemezt akkor kell telepíteni? (Mert van amit kötelező, meg van amit nem) Nekem 360 E van, meg csak a GTA V van meg lemezen és azt kell telepíteni.

Gondolom az MW2 1 lemezen van. Próbáld meg, hogy berakod a lemezt és nyomsz 1 X-t. Ott elvileg lesz olyan, hogy install és ha pendriva-ra felrakod elvileg jó lesz lemez nélkül, mert olvastam h így GTA 5-öt is lehet lemez nélkül játszani.

2017. jan. 1. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
JA és amit linkeltem (Xbox 360 első verziója), ott ha legörgetsz akkor ki fog adni 1 Original Xbox-ról képet, de az 100%, hogy nem 360. [link]
2017. jan. 1. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Az nem ilyen egyszerű. Először is a gépnek kalóz játékok futtatására alkalmasnak kell lennie. Másodszor a játékokat nem csak úgy másolják le. Azokat speciális módszerrel szokták, mert a lemezek szándékosan úgy vannak nyomva a gyárban, hogy kiakadjon rajtuk a másolás. És az sem mindegy milyen programmal írod ki.
2017. jan. 1. 14:23
 7/7 anonim válasza:
Ha írott lemezről akarod futtatni a programot és nincsen RGH,akkor a DVD-Rom nak Flash-elve kell lenníe ahoz,hogy írott játékokkal tudjál játszaní.Ha gyári lemezt akarsz kiírni,az sem egy egyszerű történet,inkább töltcsed le valahonnan a játék ISO-ját,és ImgBurn programmal Max 4×sebességgel verbára írjad ki.
2017. márc. 15. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!