Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kaptunk egy új telefont és...

Kaptunk egy új telefont és bekapcsoltuk aztán kódot kér. Beleraktuk a sim kártyát és ha annak a kódját feloldjuk akkor is kéri a kódot de ez nem sima kód ez az a 3x3-as húzogatós kód?

Figyelt kérdés
és mondom zsír új a telefon mi csomagoltuk ki még a fólia is rajta volt

2016. dec. 29. 23:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen teló?
2016. dec. 29. 23:36
 2/11 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy J3
2016. dec. 29. 23:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha még sosem volt bekapcsolva, akkor a papirjában benne kell lennie a feloldo kodnak! Gyárilag nincs ilyen beállítva egy telefonba sem! Hol vettétek??
2016. dec. 29. 23:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Szóval ha utcán vetted valakitől elég olcsón, akkor lehet jól jártál! :-(
2016. dec. 29. 23:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A Minecraft hogyan került a kulcsszavak közé?

Gyanús, hogy az a telefon mégsem annyira új. Gyárilag nincs ilyen beállítva. Természetesen minden információt tartalmaz a használati útmutató, vagy annak rövidített változata.

2016. dec. 29. 23:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Loptunk*
2016. dec. 30. 05:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Egy hard reset gondolom megoldja, de akkor minden ami rajta volt törlődik.
2016. dec. 31. 01:06
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Ha új a készülék, nincs minek törlődnie. Viszont, ha valóban létezik olyan készülék, amelyen feloldási minta van gyárilag, akkor a hard reset is ezt a mintát állítja be szerintem.
2016. dec. 31. 12:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Vetted occón tezsvírektől!!! 😠
2017. okt. 24. 10:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Na eltelt egy pár év és ez az egész elég viccesen alakult, mivel itt sokan úgy gondoltátok, hogy loptuk a telefont. Jót röhögtem rajta őszintén. Van egy ismerősünk, aki akkoriban a telekomnál dolgozott. Ő kapta a telefont ajándékba a cégtől (Samsung Galaxy S7 edge). Ő épp ugyanazt a telefont (csak más modelt) használt és mivel nagyon közel áll édesapámhoz (testvérek:) ) így gondolta odaadja ajándékba. Én akkor nagy lázban égtem, amikor megtudtam, mert az akkori telefonom egy Samsung Galaxy S duos 2 volt. Ahogyan bekapcsoltuk a telefont kódot kért, pedig tényleg ott csomagoltuk ki. Ekkor írtam ki ezt a kérdést. Ezután felhívtuk és elmondtuk neki, hogy mi van. Ő beszélt a főnökével, majd pár nappal később meg is kaptuk a kódot.
2019. máj. 17. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!