Linux -x 86_64 naponta többször sima böngészés közben vagy a semmitől miért fagy le?
Linuxnak nem illene fagynia. Nekem amióta fenn van 4 éve egy LTS azóta stabil...igaz egyszer csak azért fagyott le mégis, mert ritkán böngészek extrémül, hogy 20-30 fül legyen nyitva - és egyszer azért fagyott mert tele lett a 3 GB RAM . De akkor már az egér sem mozdult .
Szóval nekem ilyen böngészési fagyásom volt 1 db.
Nálad szerintem ott valami komolyabb baj lehet - esetleg próbáld meg egy másik Pendrive-ra kiírt LIVE-rendszerrel is...ha még ott is merészel fagyni, akkor elég valószínű hogy Hardverhiba lesz valamilyen gépalkatrésznél.
Ha LIVE-rendszerrel NEM fog fagyni, akkor érdemes egy azzal felülírni a jelenlegi rendszert (újratelepítés)
Ilyen kevés információból senki nem fogja megmondani, pontosan mi okozza.
Okozhatja hardverhiba, okozhatja elavult böngésző, hibás böngészőbővítmény, rosszul megírt honlap, stb...
Jó lenne tudni, milyen disztribúcióról, milyen böngészőről (milyen bővítményekkel/kiegészítőkkel) van szó, melyik weboldal esetén jelentkezik a hiba, milyen a hardver, vannak-e egyedileg telepített szoftverek (szóval a gyárilag telepítetteken kívül), hogyan jelentkezik a fagyás, milyen hibaüzenetek jelennek meg a naplóállományokban (/var/log/ könyvtáron belül), stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!