Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a lemezhasználat...

ASD ASD asd 52463225 kérdése:

Mit tegyek ha a lemezhasználat 100% windows 10 en? Már többször is újraraktam, és semmi

Figyelt kérdés

#lemez 100
2016. aug. 12. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol látod ezt kiírva? Nem biztos hogy hiba. Torrentkliensben akkor írja ha a merevlemezed teljes átmeneti tára be van telve fájlírási műveletek miatt és várósor alakul ki. Teljesen természetes jelenség és magától helyreáll amikor minden adat írásra került. Ehhez nem kell semmit csinálnod, főleg nem újratelepítgetni mert semmit nem ér és felesleges is.
2016. aug. 12. 14:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Válaszolva a kérdésedre: Feladatkezelő-->folyamatoknál írja

Tehát azt mondod h ez magától helyreáll?

És kb. mikor? Mert mielőtt újra nem raktam a gépet 2-3 hétig ez volt.

2016. aug. 13. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem erre válaszoltam ("HA a torrentkliensben..."), mivel a kérdés nem volt ennyire kifejtve és máshol is írhat ilyen üzenetet.

Ugyanebben az ablakban van az Erőforrások megfigyelése, ott ki lehetne szűrni mi használja.

2016. aug. 13. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
semmi nem használja annyira h 100% legyen, valami más a baj :(
2016. aug. 14. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:

Start menüben keress rá hogy szolgáltatások.

Itt pedig keresd ki az Előtöltés-t.

Jobb klikk rá, leállítás.

Utána jobb klikk rá, tulajdonságok és válaszd ki hogy Letiltás.

2016. aug. 16. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
ez megoldja, de szerezz be egy ssd-t vagy új hdd-t
2016. aug. 16. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Már többször is láttam ilyet, és az én gépem is ezt csinálja. Ez nem hiba, csak azt jelenti, hogy a merevlemezed dolgozik mint az őrült, az átviteli sávszélesség (merevlemez írás/olvasás) teljesen ki van használva, a procid és a memóriád közben pedig lógatja a lábát.

Ez nem fog magától megjavulni, mivelhogy nem is hiba. Szerintem vegyél egy SSD-t, vagy egy nagyobb teljesítményű merevlemezt.

2016. aug. 16. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a legjobb megoldás ha veszek egy SSD-t vagy egy merevlemezt
2016. aug. 16. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!