Hogyan tudom eladni a steam-en vásárolt játékaimat?
És ilyen kis tacskókkal van tele az egész steam....
Nem, nem vettem meg egyik játékot sem, csak bérled őket a steamtől. Eladni persze lehet, de nem úgy, hogy kijátszottad és most megválnál tőle, vagy belenéztél és nem tetszett. Ha vannak játék kulcsaid vagy steamen giftek akkor azokat el tudod adni.
Ki az idióta ? ha mégegyszer megveszed ami már megvan akkor van ott az opcióknál, hogy „ajándékba vásárlom”->és ott vannak az opciók:
-marad a raktáramban (giftként), amíg mem tradelem/eladom
-közvetlen steam-en küldjük az illetönek
-e-mail címre küldjük neki
Ezek az opciók nem tudsz átb@5zni, már vagy 70€-t költöttem steam-en...
Abból 25€ csak gift volt
+(bátyám adta a kését[cs:go]) 34,56€ért raktam ki piacra megvették és f@5zán csak 27,65€-t kaptam a csic5k@ Valve miatt... de,cserébe megvettem neki a rocket league-t is(nekem már megvolt). Aztán azt mondta, hogy a többi pénz az enyém... vettem 2 rocket league DLC-t egyik neki ment a másik az enyém.
"Ezek az opciók nem tudsz átb@5zni, már vagy 70€-t költöttem steam-en..."
Gyűha, 70 eurót. Ha ezt farokméregetésnek szántad akkor Gyere vissza mikor 1000€felett költöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!