Hogyan tudom eladni a steam-en vásárolt játékaimat?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom másnak eladni amit steam-en vásároltam?2016. dec. 29. 12:17
1/13 anonim válasza:
Sehogy. Eleve nincs is jogod hozzá.
2/13 A kérdező kommentje:
Neked aztán sok eszed lehet. Miért ne lenne jogom eladni valamit amit megvásároltam? Ennyi erővel te sem adhatsz el semmit, sem órádat, sem laptopodat, sem semmidet amit valaha vettél.
2016. dec. 29. 12:33
3/13 anonim válasza:
Határozatlan idejű használati jogot vásároltál kisfiam, nem tulajdont. Az, hogy b*asztál elolvasni a szerződést, a te bajod.
4/13 A kérdező kommentje:
Megy a negatív makkmarci. g2playen eladom, mindenki ott árulja a vásárolt játékait. Neked eszed semmi.
2016. dec. 29. 12:39
5/13 anonim válasza:
Igen. Árulják, amit még nem aktiváltak.
6/13 A kérdező kommentje:
Lehet eladni giftként ! Kifizeti neked a pénzt a vevő, majd elküldöd neki giftnként. Ennyi.
2016. dec. 29. 12:45
7/13 anonim válasza:
#6: akkor meg is válaszoltad a saját kérdésedet - zárható.
8/13 A kérdező kommentje:
nem tudokk németűl de inkáb kimedjek a piacra és eladom ot akkor
2016. dec. 29. 12:52
9/13 anonim válasza:
A megvásárolt és aktivált játékok, a Steam könyvtárad részét képzik örökre. Ezeket nem lehet eladni, maximum ha az egész account-ot oda adod valakinek, az viszont szabályellenes és ha kiderül bannolhatják érte a fiókot. Épp ezért, illetve mertvaz eredeti tulaj könnyen visszaszerezheti, nagyon kevesen veszik meg más profilját (szerencsére).
A gifteket és a kulcsokat természetesen szabadom eladhatod, cserélheted.
Amúgy a Steam-en csupán a játékok használati jogát veszed meg. Tehát kifizetsz x eurót és cserébe a tiéd a játék amit használhatsz, de csak ennyi. Eladni nincsen jogod. Legközelebb olvasd el a használati feltételeket és ne itt háborogj.
10/13 anonim válasza:
"nem tudok németül"
a link teljes szövege angol.
Nice b8 m8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!