Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A tabletem valamiért nem...

Nikoláj Gyeprefos kérdése:

A tabletem valamiért nem tölt. Többi lent. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy Tab2 típusú (7")

Elromlott a töltője és mire megérkezett az új töltő, előtte való nap lemerült.

Azóta ha feldugom töltőre annyi a reakciója, hogy behozza hogy tölt, és amikor egy egységet betöltött kikapcsol és magától újra kezdi ezt a folyamatot, ezen kívül semmit nem csinál, nem kapcsol be és nem tölt tovább.

2016. dec. 28. 22:58
 1/9 Dongaben ***** válasza:
Nos...Egy töltő a legritkább esetben romlik el. Elfüstöl, vagy elszakad a kábel. Inkább magában a tabletben van a hiba szerintem...
2016. dec. 28. 23:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, mert 4db új töltőt rendeltem, és mindegyiknél ugyan ezt csinálja.:/
2016. dec. 28. 23:24
 3/9 A kérdező kommentje:
+az előző töltővel tökéletesen működött, semmi baja nem volt addig amíg le nem merült.:/
2016. dec. 28. 23:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Az akkumulátor valószínűleg annyira lemerült, hogy mélykisült állapotba került. Ebből az állapotból a hagyományos töltő nem tudja helyrehozni, de egy speciális töltő igen. Keress fel egy GSM boltot a jelenlegi akku. javítását vagy cseréjét illetően.
2016. dec. 29. 00:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia, pontosan ugyanilyen tabom van, így tudod megoldani a problémát (nekem legalábbis működött): leszeded a hátlapot és ott lesz egy csatolás ami az akkut köti össze magával a tabbal. Ezt szét kell pattintani, hagyni állni 5 percet majd visszacsatolni. Innentől kikapcsolt állapotban biztos fogod tudni tölteni.

Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=EEDG46PuIdw

2016. dec. 29. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy szerviz,és aksicsere, nekem még garanciális volt,és kicserélték.
2016. dec. 29. 09:53
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de sajnos ugyan ezt csinálja.

Ugyan ezt csinálja az én tabom is mint az alábbi videó elején: https://www.youtube.com/watch?v=2ggQU3E01IQ , viszont nem értem hogy utána mit is csinált vele a fiatalúr..őszintén szólva meghaladja a képességeimet..:D

(nő vagyok..)

2016. dec. 29. 12:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy egy aksi cserével megoldható-e a dolog..:/
2016. dec. 29. 12:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Mert ha videóban megcsinálták aksi csere nélkül félek az új aksival is ugyan ezt csinálná..
2016. dec. 29. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!