Ha veszek egy eredeti CD s játékot PC re, az telepités után Steam en előjön?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 09:42
1/4 anonim válasza:
Ha olyan a játék maga, amit steamen lehet aktiválni (ott egy steames ikon a dobozon, ha nincs, max keress utána, hogy aktiválós-e), akkor igen, ubisoft, ea, rockstar games játék biztos nem lesz ilyen, ahhoz uplay/origin/social club aktiváció kell majd.
De berakhatod a játékot steambe, ha játszol vele, kifogja jelezni, és oda lesz írva a cím mellé, hogy "Nem steames játékban: xy".
Melyikről lenne szó?
2/4 A kérdező kommentje:
Értem köszi, a Tom Clancy s Rainbow six siege akkor steames, és ugy fogja érzékelni a steam mint pl egy kulcsot vagy hogy megvettem ?
2016. dec. 26. 11:35
3/4 anonim válasza:
Az bizony Ubisoft, nagy valószínűséggel Uplay kell majd az aktiválásához, és a steam könyvtáradban nem fog megjelenni, csak ha külön hozzáadod, ha olyan nézetben van a játék menü, akkor nem lesz ott a képe, csak egy kis ikon, illetve achievementeket nem kapsz steamen, satöbbi. Ha steamen veszed, akkor okés, az ilyesféléket ha nem steamen veszed, akkor nem is ott fogod megkapni. Max vannak olyan oldalak, mint a g2a vagy a kinguin, amik nem 100%-ig megbízhatóak, viszont ott még kapni "steam gift"-ként ubisoft vagy ea játékokat kicsit olcsóbban.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :)
2016. dec. 26. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!