Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat a Tom Clancy...

Miért szaggat a Tom Clancy Rainbow Six Siege? (eredeti, Steam rol vettem) AVG 110-130 FPS-em van és nem megy gordulékenyen a game, Tele van apro szaggatásokkal és 15 percenként 3-5 másodpercre lefagy a játék, utána megy tovább. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Full HD felbontáson Low beállitáson 110-190 FPS kozott megy,szinte ugyan az van(amit a fentiekben leirtam) ha Full HD-n megy High beállitáson amikor is meg van kulonben 90-150 FPS.Uj driverek fent vannak+VGA illesztoprogram(hármat is probáltam)A gép Windows 7 Home Premium 64 bit

Intel i5 6500 3.2 Ghz 8 GB RAM(2*4)1866Mhz Corsair Vengeance Pro VGA GTX 970 STRIX.Táp Corsair 550Watt.Crysis 3 tokéletesen megy High beállitáson 130 FPS el.

Nektek mi a tapasztalatok a Rainbow Six Siege ről?

#szaggatás #Tom Clancy Rainbow Six Siege
2016. szept. 5. 10:04
 1/1 anonim válasza:
Próbáld meg bekapcsolni a Vsyncet,hátha segít.
2016. szept. 6. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!