Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha uplayről veszek egy játékot...

Ha uplayről veszek egy játékot akkor kihozzák nekem vagy rögtön lehet játszani vele szóval nincs doboza?

Figyelt kérdés
Szóval én jobban szeretem ha kihozzák nekem a játékot csak azt szeretném megtudni, hogy az uplayről rendelt játék olyan-e. Én alapból úgy gondolnám, hogy nem hozzák ki csak le kell tölteni de mivel oda van írva, hogy free shipping meginogtam. Ha tudtok kérlek minél előbb segítsetek.

2016. dec. 25. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs doboza.
2016. dec. 25. 23:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi lehet félreérthető voltam. Az volt a kérdésem hogy a játékot kiszállítják-e?
2016. dec. 26. 00:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi lehet félreérthető voltam. :)

Legjobb tudomásom szerint, ezeken a szolgáltatásokon, mint a Uplay, az Origin, a Steam nem árulnak dobozos kiszerelésű játékokat, házhoz szállítással, csak digitális alapon, letöltéssel. Ennek előnye, hogy nem kell fizetni a szállításért, nem kell várni, míg megérkezik, nem foglal helyet a polcon.

A hátránya, hogy nem átruházható vagy eladható, bár az utóbbi időben ez a dobozos változatoknál is így van. Például, nekem a Uplaytől a Far Cry 3 van meg úgy, hogy azt a hagyományos úton, egy nagy áruház polcáról vettem meg dobozban, lemezzel, de ahhoz, hogy használhassam is minden funkcióját (multiplayer), be kellett regisztrálnom a Uplay-re, onnan fogva ugyanazok a szabályok vonatkoztak rá, mintha a webes felületen vásároltam volna. (Pl. a telepítéshez nem volt szükség, az amúgy meglévő lemezre sem.) Annyi, hogy itt porosodik a polcomon, lehet vele dicsekedni. :D

2016. dec. 26. 08:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2016. dec. 26. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!