Ha uplayről veszek egy játékot akkor kihozzák nekem vagy rögtön lehet játszani vele szóval nincs doboza?
Bocsi lehet félreérthető voltam. :)
Legjobb tudomásom szerint, ezeken a szolgáltatásokon, mint a Uplay, az Origin, a Steam nem árulnak dobozos kiszerelésű játékokat, házhoz szállítással, csak digitális alapon, letöltéssel. Ennek előnye, hogy nem kell fizetni a szállításért, nem kell várni, míg megérkezik, nem foglal helyet a polcon.
A hátránya, hogy nem átruházható vagy eladható, bár az utóbbi időben ez a dobozos változatoknál is így van. Például, nekem a Uplaytől a Far Cry 3 van meg úgy, hogy azt a hagyományos úton, egy nagy áruház polcáról vettem meg dobozban, lemezzel, de ahhoz, hogy használhassam is minden funkcióját (multiplayer), be kellett regisztrálnom a Uplay-re, onnan fogva ugyanazok a szabályok vonatkoztak rá, mintha a webes felületen vásároltam volna. (Pl. a telepítéshez nem volt szükség, az amúgy meglévő lemezre sem.) Annyi, hogy itt porosodik a polcomon, lehet vele dicsekedni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!