5 évente 230 ezerért dell laptop?
Figyelt kérdés
megéri vagy sok érte 230 ezer?2016. dec. 23. 18:55
1/5 anonim válasza:
én 310ért vettem asus rog gl553vw-t, nekem megérte. Attól függ, mennyi pénzed van rá :D
2/5 anonim válasza:
Attól függ, mi van belül. A DELL, mint gyártó, már önmagában egy erős közép árkategóriát feltételez, ettől még lehet 150, meg lehet 250 is. Ha használt, akkor meg állapot és korfüggően a 60%-a. Nem világos a kérdésed egyébként :D
3/5 anonim válasza:
Igények és lehetőségek függvénye.
Én nem adnék ennyit egy laptopért, de nekem az csak "póteszköz" a PC-m mellé.
Nyilván más ha csak "rongyrázásra" kell, és más az ha munkaeszköz.
Megint más az, ha mellényzsebből kifizeti, és más az ha évekre eladósodik miatta, nehezen nyögve a részleteket.
Úgyhogy ez így túl általános kérdés.
4/5 anonim válasza:
5 évre ennyi pénzből asztali összerakott gépet sem vállalnék be. Annyi idő múlva az én asztalim is kevés lesz, pedig abban 14 magos xeon meg 64gb ram van.
5/5 anonim válasza:
Én kb 8 éve vett AMD Dual Core konfigot használok a mai napig. Kinek mire van igénye. Nekem teljesen megfelel a maga hibátlan Windows 7 rendszere alatt.
2GB DDR2 RAM
AMD Athlon 4200+ proci
250GB Samsung HDD
nVidia gt 630 VGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!