Megérné 40 ezerért egy 4 éves laptopot megcsináltatni?
4 éves asus laptopról van szó. Valószínűleg a ventilátor és a winchester is tökrement benne. 15-15 ezer lenne ezekből az új, +5-10 ezer a beszerelés újratelepítés, stb.
Még 4 éve kb 110 ezerért vettem, tehát nem egy csúcskategóriás gép. Már tervben volt egy új laptop vásárlása, csak máshogy alakultak a dolgok. Ezek alapján megérné megcsináltatni, vagy inkább vegyek újat?
Jövő augusztusban-szeptemberben MINDENKÉPPEN vennék újat, mert egyetemre megyek, és oda kell egy erősebb gép.
Anyukámék nem akarnak még újat venni, mert hogy addigra "elhasználódik és nem lesz olyan modern/jó".
Szerintetek?
Számítástechnikai eszközöknél 4 év elég nagy idő, főképpen például egy laptopnál.
Azt nézd, hogy ha ezt a laptopot el akarnád adni, ha egyáltalán lenne rá vevő, adna-e érte 40 ezret. És akkor még mindig csak a jelenlegi kiadásodat fedezné, a laptopot meg odaadtad ingyen...
#4 akkor minek kiadni erre?
venti? milye ment tonkre? mert egy venti 2-3ezret nem er meg... nem hogy 15 ot
hdd m'eg csak csak
de laptopnosszeszerelesert is 10ezret elkerni...
valami strapas sok v garis tipust vegyel legkozelebb
neked kellntudni hogy kb. 20ezer erteku szolgaltatasaert 40ezer jattolt belefer e...
15 ezer. KOMPLETTEN AZ EGÉSZ ventilátort cserélni kell.
Azért nem mindegy, hogy milyen winchester megy bele! Neten láttam hogy van 10 ezerért is, meg 30 ezerért is...
Az 5-10 ezer nem tudom, hogy pontosan hogy van, de az a munkadíj. Szétszedi az egészet darabjaira, kitakarítja teljesen, összeteszi, újra is telepíti.
Nem az volt a kérdés, hogy én akarok-e fizetni 40 ezret, hanem hogy megéri-e= VAN-E ÉRTELME megcsináltatni, vagy jobb ha veszek egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!