Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Egy adatbázist mivel tudok...

Egy adatbázist mivel tudok szerkeszteni?

Figyelt kérdés

Access-be lehet valahogy importálni a következő linken található legelső Adys adatbázist? Tudom, hogy ott van olvasható formátumban, csak gondoltam így egy szótárban úgy helyezem el a dolgokat, ahogy nekem megfelelő...

Link: [link]

2016. dec. 20. 21:38
 1/4 |Orfeusz| ***** válasza:
100%

Kicsomagoltad előtte? A .txt.gz nekem tömörített szövegfájlnak tűnik. Szövegfájlt tud importálni az Access.

Persze ha nem sima táblaként van mentve, hanem valami más szoftver mentése, akkor csak azzal tudod kezelni.

2016. dec. 20. 21:44
 2/4 A kérdező kommentje:

adys.txt.temp

ez van kicsomagolás után

2016. dec. 20. 21:47
 3/4 A kérdező kommentje:
1/1! Szerinted a válasz hasznos. Bocsánat, véletlen megcsúszott az egerem! Hasznos a válaszod! :)
2016. dec. 20. 21:54
 4/4 anonim válasza:
Ha szét tudod szedni az adatbázis egy sorát mezőhossznak megfelelően, akkor hozz létre egy olyan Acces táblát és abba olvasd be. (Automatikusan is el tudja végezni az Acces is bizonyas adatbázisok szeparálását, de arra ne vegyél mérget.)
2016. dec. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!