Eltűnt partició win 10 alatt?
Figyelt kérdés
Teljesen új laptop. Win 10 telepítésénél, amikor megadhattam a particiókat, akkor semmi gond nem volt, többet adtam meg az egy terrás merevlemez miatt. Viszont amikor most nézem, csak a c meghajtót mutatja a többit nem. Eszközök és meghajtókból kettőt mutat. A c és a lemez meghajtót. Valamit elronthattam? Win 10 nagyon új nekem.2016. dec. 20. 16:46
1/3 |Orfeusz| válasza:
Ha nincs formázva a partíció, akkor csak a lemezkezelő látja (win10-en a "partíciók létrehozása és formázása a merevlemezen" kulcsszóval találod meg; vagy win+X menüben a lemezkezelés gombbal).
Annak viszont látnia kell. Ha megvan, formázd NTFS fájlrendszerre!
2/3 A kérdező kommentje:
Lemezkezelo latja, azt irja nem lefoglalt. Ha jobb gombot nyomok,akkor uj egyszeru kotet (varazslo) vagy a tulajdonsagok opciot engedi. Betuvel simcs megjelolve
2016. dec. 20. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!