Hogyan hozható vissza egy eltűnt partíció? (Bővebben a leírásban)
A kérdés azért vetődött fel mert barátnőmnek sikerült eltűntetni a laptopján egy partíciót. Igazából két operációs rendszer volt rajta és az egyiket akarta törölni.(Elméletileg a boot menüben tevékenykedett.)
Valahogy vissza lehet nyerni a partíciót és a régi fájlokat?
Sajátgép -> Kezelés -> Lemezkezelés
Idáig eljutottam de itt zölddel jelzi, hogy üres terület. Innen tovább nem jutottam.
Valaki tudna segíteni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Lehet csak betűjelet kellene adni. Semmiképen ne formázd, gondolom nem kell mondani!!!
Ha nem megy ezzel>>> [link] próbálkozz.
Formázni semmiképp se akarom. A betű hozzá rendelést megpróbálom majd hátha bejön ha nem akkor a linkben amit küldtél.
Sajnos visszaállítása nem lehetséges mivel 2 éve történt ez és a laptop tönkrement időközben (alaplap hiba), viszont a merevlemezt átraktam egy külső házba, így használható még.
Sajnos a get data back nem segített. Ott ahol a többi partíciónál NTFS van megadva ennél azt írja: DOS Extended LBA. Ez lenne a 4. partíció ami 2 részre van osztva(?), mérete pedig 90GB. Ez előtt van egy + jel amit ha kinyitok akkor kiad egy plusz partíciót (Linux)18,6 GB.
A TestDisk sajnos fel sem ismeri. :/
Tudnátok valami tanácsot adni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!