Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A tanácsotokat szeretném...

Sms10 kérdése:

A tanácsotokat szeretném kérni abban hogy ezt a konfigurációt helyesen raktam e össze, tehát passzolnak egymással?

Figyelt kérdés

Processzor:Intel Core i3-6100

Alaplap:Gigabyte H110M-S2H

Ram:Kingston HyperX Fury Black DDR4 2133MHZ 8GB Videókártya:Asus r7 250 1Gb 128bit ddr5

Táp:Chieftec Smart Series 500W

Ház:Aerocool V3X Devil Red

Ha valamin változtatni kéne ill. lehet rajta mi lenne az?

2016. dec. 19. 21:27
 1/4 Gábor_79 ***** válasza:

Maguk az alkatrészek kompatibilisek. Gondolom korlátozott volt az összeg. A házzal későbbiekben vigyázni kell, ha nagyobb processzor hűtőt raknál bele 152 mm max. Ha van lehetőséged a későbbiekben hozzá rakni pénzt, akkor a videókártyát kihagynám egyelőre, mert játékra csalódás lesz. A másik fájó pont talán a tápegység lehetne, de nem hiszem, hogy 5 éven belül megadná magát egy ilyen igényű rendszer alatt.

Viszont ennél a VGA-nál ne akarj hosszabbat bele rakni, mert a ház legfeljebb 35 cm-set fogad, ez meg 34 a specifikációk szerint.

2016. dec. 20. 00:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazából kb. 120.000 Ft-ot szántam rá.Régen volt már igazán jó gépem és most olyat szeretnék ami a mai játékokkal is megbírkózik de nem is megy el rajta pl.gta 5 max.grafikán.Milyen videókártyát illetve tápot javasolsz/javasoltok bele?
2016. dec. 20. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, kompatibilisek, de az R7 250 még CS:GO-ra és LoL-ra, Dota 2-re, WoW-ra, egyéb ilyenekre is gyenge, inkább vettem volna GTX 1050-et vagy 1050 Ti-t, ha az én büdzsém is kevés lett volna.
2016. dec. 20. 11:40
 4/4 Gábor_79 ***** válasza:

Ha mindent összeadsz a videókártyán kívül a legolcsóbb bolt árait figyelembe véve, akkor 24 ezer marad videókártyára. Szállítás nélkül.

Én azért nem írtam, mert nem tudok jobb alternatívát azon kívül, hogy nem most venném meg. Csak, ha egy 20- 30-at hozzá tudnék csapni idővel.

2016. dec. 20. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!