Melyik PC konfigurációt ajánlanád?
Melyik PC konfigurációt ajánlanád ezek közül:
Leginkább böngészésre és egyéb általános használatra kellene.
Tudom vannak sokkal jobbak ezeknél, de akkor a kérdésem is más lenne. Tehát csak ez a három PC ár-érték sorrendjét és esetleg egy rövid indoklást szeretnék kérni azoktól, akik tapasztaltak ebben. Köszönöm szépen! : )
Nem csak az számít, hogy hány magos. Ez egy elég régi processzor, és vannak vele rossz tapasztalatok:
Én a 2.konfignál tisztáznám (akár telefonon) azt a videokártyát, ugyanis az A8 7600 egy jó processzor, de R7-tel van integrálva (ami szintén elég jó).
Ha lehet alkatrész-cserét kérni, egy FSP 500W Hexá-t kérnék (ez többnyire mindenhol van), a memóriamodult meg 1 db. 4 GB-sra kérném, ha esetleg később bővíteni akarod, tudjál még egyet belerakni.
3 nem összehasonlítható pc.. a te céljaidra jó LEHETNE akármelyik de ilyen célokra inkább egy 120gb-s ssd kellene és egy JÓ tápegység amit ennél a boltnál nem fogsz megtalálni.. az meg nevetséges hogy az fx alá egy szar lapot adnak(nem is merték bevallani hogy pontosan melyik lap az) és hűtést sem cserélnek valami halkabbra szóval másfél év után terhelés alatt úgy fog üvölteni a gép hogy azt hiszik a városodban hogy új repülőtér nyílt..
gyakorlatilag az hogy tőlük rendelsz és előre összerakott gépet igazából leöli az ár érték arány fogalmát. nem rossz áron vannak csak nem jó gépek.. pcx-en 100 ból raktam az előbb össze egy fejleszthető erős és halk pc-t:
h110-es lap
Intel Core i3-6100 processzor
4gb ram
128gb-s ssd
bequiet MINŐSÉGI táp
random gépház
de eggyel korábbi foglalatra építve 85 ből is kijön.te meg ezekkel az előre összerakott amd konfigokkal szívnál ami hogyha kicseréled a tápot már nem olcsóbb mint amit én írtam..
de ha neked ez a célod egészségedre.. listát meg igazán nem tudunk mondani mert kettő szinte teljesen ugyanolyan (a8 a10) a harmadik meg egy teljesen más kategória viszont fapados lappal és gyári hűtéssel ami a lényegét öli meg a processzornak(oc)
és persze az alkatrészek pontos típusa sincs leírva csak utalgatások rá(írhatta volna azt is hogy zöld alaplap talán abból könnyebb lett volna következtetni)
hogy rohadna el az összes ilyen kontár bolt ahol van
Köszönöm az eddigi válaszokat! : )
Az elsőt használom, nekem pont elég. A második 10.000-rel olcsóbb, ezért hasonló teljesítmény mellett talán érdemesebb lenne előnyben részesíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!