Pesti Lora kérdése:
Mennyiért lehet eladni egy PS4-et?
Figyelt kérdés
Tavaly karácsonyra vettük 120000 ft-ért, de egy év alatt max. 10x játszottunk vele. Két játék van hozzá.2016. dec. 19. 20:08
1/4 anonim válasza:
Hát kicsit függ attól hány gigás, 500gb-osat láttam 2-3 játékkal 60 ezer forintért.
2/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés.:) Igazából amiennyiért megveszik.:) Hardverapróra szerintem ne tedd fel, mert ott ha nem féláron mered hírdetni, akkor már jönnek a fikázások kommentben, mert ott mindenki nagyot akar kaszálni, nagyon olcsón akar hozzájutni dolgokhoz. Ha árában szeretnéd eladni, akkor próbáld a Jófogást vagy a Vaterát inkább.
3/4 anonim válasza:
#2-es vagyok. Azt amúgy tényleg jó lenne még tudni, hogy hány GB-os HDD van benne, vannak-e esetleg pénzért vett tartalmak a HDD-n, stb.
4/4 anonim válasza:
Hát én 56 ért vettem egy két éveset. Nem sokkal többért fogod tudni eladni. Az emberek a legolcsóbbakat keresik mindig. 576ba is 70 ezer pedig ott drágán adnak aok mindent. Amúgy általában jofogáson olcsóbb mint hardverapro n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!