Balu14552991 kérdése:
Mennyiért lehet ezt a jó telefont eladni P920?
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is kőszi2016. dec. 12. 18:19
2/10 Amarok Tonrar válasza:
A specifikációkat elnézve annyira nagyon nem jó ez, állapottól függően talán 30-40 ezer. De főleg amennyiért elviszik...
3/10 A kérdező kommentje:
Ez elég nagy eltérés akkor most mennyi is?
2016. dec. 12. 19:44
4/10 Amarok Tonrar válasza:
Az enyém optimista becslés volt. Tavaly árulták magánszemélyek 15 és 25 ezer között. 10-15-ért próbáld elpasszolni maximum.
5/10 anonim válasza:
LG Optimus 3D P920?
5 éve jelent meg 2 magos procival és 512mb rammal.Ha valaki 5 ezret ad érte örülj neki mert az egy balek.
6/10 A kérdező kommentje:
Láttam hirdetést ahol 36K-ért árulják de nyilván az tokkal tőltővel és dobozzal eggyütt nekem nics dobozom
Link: [link]
Írjatok még mert most is eléggé váltózatlan valaki azt mondja 5K valaki 30-40K valaki pedig 10-15K Most mennyi léci ne zavarjatok őssze =(
2016. dec. 12. 21:16
7/10 Amarok Tonrar válasza:
Az mindegy, hogy ott mennyiért adják. Aki megveszi, az vagy nem ért hozzá, vagy az eladó nyakán fog maradni a készülék. Kezdjük ott, hogy kb. egy hónap választja el attól, hogy egy 6 éve megjelent telefonról beszélünk. Azt továbbra sem említetted, hogy milyen állapotban van, és mid van hozzá. Ha az akkumulátor még jól bírja, vagy vettél hozzá újat, megvan a töltő és a készülék maximum zsebkarcos, akkor talán megérhet valakinek 20 ezret is. Kiteheted többért is, csak döntsd el, eladni akarod, vagy árulni. Amit az elején írtam, már korrigáltam, valamiért egy másik készülékre gondoltam. Rakd fel valahova 20-ért, és írd oda, hogy alkuképes. Akkor esetleg el is viszik.
8/10 A kérdező kommentje:
Kőszi mindenkinek válaszokat elfogadok mindenkinek pozítív utolsó válaszóló bőven kifejtete annak dupla anyi kőszőnőm egyébként tőltő nincs hozzá de tudok adni doboz nincs papír nincs várom más válaszát is
2016. dec. 13. 15:31
9/10 anonim válasza:
Töltő nincs doboz nincs papír nincs... csak nem lopott?
10/10 A kérdező kommentje:
Hogy tudsz ilyet feltenni persze hogy nem lopott
legalább a kérdésre válaszóltál volna nem pedig arra hogy lopot vagy sen istenem hülyeségektől kiméljenek ennek az utolsó válaszólónak is 8 általánosa lehet -.-
2016. dec. 15. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!