Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tönkremegy a telefonom szoftve...

Kék_alma kérdése:

Tönkremegy a telefonom szoftverfrissítés után?

Figyelt kérdés

Sztorim:

Majdnem 3 éves iPhone 5S-emet vittem szervízbe akksi cserére (semmi más baja nem volt soha) Viszont közölték, hogy szervizelési hiba történt és tönkrement a home gombom, de tettek bele újat, DE így nem működik az ujjlenyomat olvasó (ugye mind a saját alaplapjával kompatibilis) ezt nyilván a kártérítés követi. JA és olvastam, hogy egy szoftverfrissítés így teljesen hazavághatja a telefonom, hiszen a frissítés úm. "kommunikál" a touch ID-vel, ami nekem már nincs/nem működik. Mi a teendő ilyenkor? Tényleg tönkremegy a telefonom szoftverfrissítés után? (napi szinten felugrik az értesítés, hogy frissítsem, amúgy az ios 10 már rajta van) Kártérítésként mit célszerű "követelnem" ? (a hibázásukat egyértelműen elismerték)

2016. dec. 16. 19:20
 1/1 anonim válasza:
Telot kell cserelniuk ha ok kottaztak el!
2017. máj. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!